ANKARA / KEÇİÖREN - Şehit Erdinç Aydın İlkokulu

ÖĞRETMEN RANDEVU SİSTEMİ (ÖRS)

Eğitimin olmazsa olmazı veli-okul-öğretmen işbirliğini sağlayabilmemiz, okulumuz hakkında bilgi edinmeniz, öğrencilerimizin davranış, devamsızlık, ders başarısı çalışmalarının değerlendirilmesi adına okulumuzda veli - öğretmen iletişiminin daha sağlıklı bir şekilde yürütülmesi için Öğretmen Randevu Sistemi’ne geçiş yapılmıştır.

18 MART

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulünün 103. Yılı Etkinlikleri

Ock

Keçiören Belediyesi tarafından Okulumuza yaptırılan Laboratuvar sınıfı ve Çocuk Oyun Alınının Açılışı, Keçiören Belediye Başaknı Sayın Turgut ALTINOK ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Yaşar TÜRK tarafından yapıldı.

Ock

09/01/2024 SALI GÜNÜ SAAT 09.00 İLE 16.00 ARASINDA OKULUMUZDA KIZILAY KAN BAĞIŞI KAMPANYASI YAPILACAKTIR. TÜM VELİLERİMİZİ BEKLİYORUZ.

Kas

Cumhuriyetimizin ve bağımsızlığımızın mimarı Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, ebediyete intikal edişinin 85'nci yıldönümünde saygı, minnet ve özlemle anıyoruz.

CUMHURİYETİMİZİN 100.YILI KUTLU OLSUN!

OKULUMUZDA  CUMHURİYET KONULU RESİM YARIŞMASI DÜZENLENDİ.

Eyl

1.Sınıf öğrencilerimize, İlköğretim Haftası münasebetiyle, okulumuza hoş geldiniz dedik.